Gezichtsbehandelingen


Wat is jouw doel?

Kennis en ervaring hebben mij geleerd om een goede keuze te maken uit de producten waarmee ik jouw huid het beste kan behandelen. De grootte van het effect van een gezichtsbehandeling hangt af van welke soort behandeling jij kiest.


 

Huidverjongend, huidverbeterend en resultaatgericht

Als je huid een huidverjongende en huidverbeterende behandeling ondergaat met Prescription, zal deze getrakteerd worden op effectieve wetenschappelijk bewezen pure actieve werkstoffen en worden er intensievere en dieper werkende peelingen gebruikt dan bij de huidverzorgende behandelingen. Daarnaast zullen er ook gedeeltelijk specialistische massagegrepen worden toegepast, daar waar de huid erom vraagt. De prikkeling, stimulering en ontspanning laten jou ervaren dat het daadwerkelijk iets doet. De huid wordt gestimuleerd tot actie!


Huidverzorgend en ontspanning

Verzorgende gezichtsbehandelingen met Alcina of de natuurlijke producten van Chi brengen je huid in een conditie waarin de huideigen functies optimaal kunnen functioneren zodat deze een gezonde en mooie uitstraling krijgt. Ze zijn erop gericht om jouw huid in balans te brengen. De te gebruiken producten sluiten volledig aan bij jouw huidconditie. De huidverzorgende gezichtsbehandelingen kunnen worden uitgebreid met overige diensten naar keuze of een Specialistische massage.


De beste foundation is een mooie huid!


Huidverjongend, huidverbeterend met een specialistische massage

Specialistische massages zijn een topsport voor jouw huid! Ze brengen jouw huid door middel van speciale technieken in een topconditie. De huid zal hierdoor voelbaar en zichtbaar verbeterd worden zonder gebruik van chirurgische ingrepen of naaldjes. Het effect is het grootst door de behandelingen toe te passen in kuurverband maar ze kunnen ook "los" gegeven worden.

Voor alle huidproblemen is er een passende behandeling, ook voor allergische huiden!


Huidverjongend, huidverbeterend, effectief en langdurig resultaat met apparatuur

Het doel van een gezichtsbehandeling met apparatuur is om structurele en langdurige huidverbetering te bewerkstelligen. De behandelingen die met apparaten in de salon gedaan worden zijn microneedling voor vooral huidversteviging en huidverbetering en het Tele'way apparaat voor het verminderen van goedaardige huidaandoeningen als: rode adertjes, steelwratjes, pigmentvlekken, enz. Het zijn veilige en effectieve manieren, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt!

De apparaten garanderen een hele goede en betrouwbare kwaliteit!