Effectieve en Langdurige Huidverjongende en Huidverbeterende Gezichtsbehandelingen met Apparatuur


Microneedling

Voor een indrukwekkende en duurzame verbetering van de huid, met relatief weinig behandelingen, is microneedling met de Dermica Pen® een effecieve, veilige en hygiënische manier. De huid wordt in de diepte vernieuwd waardoor het de huid een nieuwe structuur geeft en ervoor zorgt dat die in een optimale conditie komt. Hierdoor ziet de huid er steviger en gezonder uit.

Tijdens de behandelingen worden er ook oplossingen met hoogwaardige actieve bestanddelen gebruikt (afhankelijk van de individuele huidbehoefte). In combinatie met de Dermica Pen® dringen deze actieve bestanddelen door tot in de diepste lagen van de lederhuid wat de effectiviteit van de behandeling verhoogd, zodat er nog betere en snellere resultaten geboekt kunnen worden.

Behandelmoglijkheden zijn o.a.:

- Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
- Acne en vergrote poriën
- Pigmentatieproblemen
- Littekens
- Striae/striemen
- Dubbele kin
- Alopecia en haaruitval

De Dermica Pen® is zo geavanceerd dat zelfs de gevoelige of moeilijk te bereiken gebieden zoals rond de ogen, lippen en op de neus optimaal behandeld kunnen worden.

Het aantal te volgen behandelingen hangt af van leeftijd, huidconditie en behandelindicatie.

Overweeg je een microneedling behandeling? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.


Tele'way

In het gezicht kunnen goedaardige huidaandoeningen voorkomen waaraan jij jezelf stoort. Een behandeling met het Tele'way® apparaat kan hiervoor een oplossing zijn.

Aandoeningen die behandeld kunnen worden met het Tele'way® apparaat zijn o.a.:

- Rode adertjes (Couperose)
- Spider naevus
- Steelwratjes, ouderdomswratten, en op wratten lijkende bindweefselaandoeningen
- Pigmentvlekken
- Vetknobbeltjes
- Andere goedaardige onregelmatigheden

Deze behandelingen van goedaardige huidaandoeningen met het Tele'way® apparaat zijn erop gericht om de aandoeningen direct te laten verdwijnen en/of verminderen.

Na de behandeling zal je de behandelde plek gedurende ongeveer 1 week, thuis nog moeten verzorgen.

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een intake vragenlijst doorgenomen om duidelijkheid te hebben omtrent de te behandelen aandoening en jouw lichamelijke conditie. En soms wordt er geadviseerd om meer duidelijkheid te krijgen van de huisarts over de aard van de huidaandoening.

Ook hierbij hangt het aantal te volgen behandelingen af van de behandelindicatie.

Overweeg je een behandeling met het Tele'way® apparaat? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.


Langdurigere huidverbetering en huidverjonging!


Ik als schoonheidsspecialiste wil natuurlijk het beste voor jou. De apparatuur die ik in de salon gebruik heb ik daarom ook met zorg uitgekozen. Huidverbetering staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje van veel mensen. Het liefst snel met veel resultaat. Wat we echter niet moeten vergeten is dat het natuurlijk herstelproces (aanmaak van nieuwe cellen voor huidversteviging en reparatie) dat op gang gebracht wordt door de huidverbeterende behandelingen met apparatuur, een stapsgewijs proces is dat tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Het aantal te volgen behandelingen hangt af van veel factoren als: leeftijd, huidconditie, behandelindicatie, levensomstandigheden, huidverzorging, enz.