Huidverzorgende, Ontstpannende Gezichtsbehandelingen


Huidverzorgende, ontspannende gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met producten van Alcina of Chi Essential Cosmetics.


Basis huidverzorgende Gezichtsbehandeling

Reiniging, peeling, crème masker, lotion, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct.


€ 42,50/45 min.


Huidverzorgende Harsbehandeling

Reiniging, epileren of evt. harsen in het gelaat*, peeling, crème masker, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct.

€ 52,00/60 min.


Huidverzorgende Reinigingsbehandeling

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, crème masker, lotion, dag- of nachtverzorging, en oogverzorgingsproduct.

€ 52,00/60 min.


Reinigende, huidverzorgende Harsbehandeling

Reiniging, epileren of harsen in het gelaat*, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct.

€ 58,25/75 min.


Complete huidverzorgende Gezichtsbehandeling


Reiniging, evt. epileren of harsen in het gelaat*, evt. onzuiverheden verwijderen, crème masker, ontspannende gezichtsmassage, lotion, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct.

€ 71,00/90 min.


Reinigende, huidverzorgende harsbehandeling met wimpers- of wenkbrauwen verven

Reiniging, verven van wimpers of wenkbrauwen, epileren of harsen in het gelaat*, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct.

€ 71,00/90 min.


Complete huidverzorgende gezichtsbehandeling met wimpers- of wenkbrauwen verven

Reiniging, verven van wimpers of wenkbrauwen, epileren of harsen*, onzuiverheden verwijderen, crème masker, ontspannende gezichtsmassage, lotion, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct.

€ 84,25/105 min.


Complete huidverzorgende gezichtsbehandeling met wimpers- en wenkbrauwen verven

Reiniging, verven van wimpers en wenkbrauwen, epileren of harsen*, onzuiverheden verwijderen, crème masker, ontspannende gezichtsmassage, lotion, dag- of nachtverzorging en oogverzorgingsproduct.

€ 97,50/120 min.


* 1 onderdeel meer harsen of epileren in het gelaat bij een huidverzorgende gezichtsbehandeling + € 4,00
* 2 onderdelen meer harsen of epileren in het gelaat bij een huidverzorgende gezichtsbehandeling + € 6,75
* 3 onderdelen meer harsen of epileren in het gelaat bij een huidverzorgende gezichtsbehandeling + € 9,00

De huid werkt optimaal als het lichaam ontspannen is!


Huidverzorgende, ontspannende gezichtsbehandeling met natuurlijke huidverzorgingsproducten

Deze gezichtsbehandelingen met 100% natuurlijke producten worden ook wel aromatherapeutische gezichtsbehandelingen genoemd. Hierbij worden vette plantenoliën, hydrolaten en klei gebruikt. De klei is van de hoogste kwaliteit en vol van gezonde mineralen en enzymen. Het kan gemengd worden met aromatische stoffen uit planten en bomen. Dit zijn etherische oliën die een gunstige invloed hebben op onze gezondheid en ons welzijn. Ze worden ook wel essentiële oliën genoemd.

De vette plantenoliën zijn zeer geschikt voor huidverzorging. Ze dragen bij aan het vormen van huidherstel en een gezonde opperhuid (dit is de bovenste huidlaag) doordat ze de huidbarièrre herstellen en een positieve invloed op de hydratatie hebben, waardoor het vochtgehalte van de huid wordt aangevuld.

Aan de hand van jouw persoonlijke huid behoefte wordt de huidverzorgende behandeling samengesteld door toevoeging van etherische oliën of worden er kant-en-klare verzorgingsproducten gebruikt.