Filosofie


Mijn visie is dat door rekening te houden met een gezonde levensstijl de lichaamscellen zich versterken, het afweersysteem verbetert en hierdoor de tekenen van het ouder worden vertragen!

Externe, interne en vooral ook emotionele aandachtspunten dragen bij tot een mooie huid, een gezonde aanblik en een jeugdiger uiterlijk. Daarom zal, naast de adviezen voor de thuis verzorging, jouw ‘home treatment’, ook aandacht zijn voor ‘lifestyle’.


De externe aandachtspunten zijn het bewust verzorgen van de huid met de juiste verzorgingsproducten.

Ben je benieuwd welke dat voor jouw huid zijn?
Doe dan de onderstaande gratis huidanalyse.


Tot de interne aandachtspunten horen als eerste gezond eten en drinken, eventueel aangevuld met voedingssupplementen, waarmee een gezonde levenshouding en natuurlijk de algehele gezondheid wordt gestimuleerd. Maar ook voldoende lichaamsbeweging, gezonde nachtrust, regelmatig frisse buitenlucht, overmatige blootstelling aan straling en zonlicht beperken, etc.


En als laatste en ook niet de minst belangrijke de emotionele aandachtspunten. Het beperken van stress, zorgen voor voldoende ontspanning en tijdig een time-out nemen zoals o.a. een keer per maand een bezoek aan de schoonheidsspecialiste!


Creëer een goede balans!


Net zoals het leven in de natuur probeert de huid zich van nature in te stellen op het principe van een natuurlijk evenwicht. Dan is de huid op zijn mooist! Dit zou gehandhaafd, versterkt en beschermd moeten worden tegen negatieve invloeden van binnenuit en buitenaf, want die kunnen deze balans echter verstoren.

De gezichtsbehandelingen van Schoonheidssalon Jolanda de Jong zijn gericht op het verbeteren van de huidconditie door de huid gezond te maken en te houden!