MerkenHeel bewust en met grote zorg heb ik de vier cosmetische product merken in de schoonheidssalon uitgezocht. Ieder merk heeft zijn eigen identiteit waardoor er aan diverse persoonlijke wensen tegemoet gekomen kan worden .

Is huidverbetering en/of huidverjonging jouw doel?
Dan passen de gezichtsbehandelingen en producten van Prescription uitstekend bij jou.

Ga je meer voor huidverzorging en make-up?
Dan adviseer ik jou de gezichtsbehandelingen en producten van Alcina.

Wil je het liefst behandeld worden met natuurlijke huidverzorgingsproducten?
Dan zijn de behandelingen van Chi jouw perfecte match.

BeautyFace heeft een assortiment maskers welke ingezet kunnen worden als je voor huidverzorgende gezichtsbehandelingen kiest maar tegelijk ook meer aandacht aan huidverjonging en/of huidverbetering wilt besteden.


Prescription is nieuw in het assortiment van Schoonheidssalon Jolanda de Jong. Het merk is voortgekomen uit de jarenlange kennis en expertise van de huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en cosmetisch artsen van Soap Treatment Store & Doctors at Soap met als doel: 'iedere huid gezond te maken en te houden!'.

Het concept van Prescription is modern, snel, toegankelijk, resultaat gericht en persoonlijk.

Nadat je zelf een digitale huidanalyse hebt gedaan ontvang ik, naar gelang jouw huidconditie, huidtype, levensstijl, allergieën, het doel en aandachtspunten, een gepersonaliseerd recept met wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten, de ‘actives’, die jouw huid nodig heeft. Deze pure actives worden gemixt met een basis crème en basis reinigingsproduct, de 'vegans'. Door deze match creëer ik een volledig gepersonaliseerde huidverbeterende gezichtsbehandeling voor jou.

Jouw huid verdient een persoonlijke behandeling want jij bent uniek!


Alcina is al vanaf het prille begin van Schoonheidssalon Jolanda de Jong aanwezig. De producten van dit merk zijn voortgekomen uit een Duitse chemisch- farmaceutische organisatie. Apotheker Dr. Augustus Wolff ontwikkelde in zijn farmaceutisch bedrijf dermatologisch actieve producten en cosmetica. In 1942 nam zijn zoon Dr. Kurt Wolff zijn bedrijf over en werd de link tussen geneeskunde en cosmetica gevestigd.

Net zoals het leven in de natuur probeert de huid zich van nature in te stellen op het principe van een natuurlijk evenwicht. Op deze basisprincipes zijn de huidige onderzoeken en ontwikkelingen van Dr. Kurt Wolff Balans Kosmetik gebaseerd. Invloeden van binnenuit en buitenaf kunnen deze balans echter verstoren. De producten van Alcina Balans Kosmetiek zijn ontwikkeld om telkens weer een individueel evenwicht te bereiken voor de specifieke behoeften van de verschillende huidtypen. Voor individuele schoonheid in een perfecte balans!


Een gezonde huid is een mooie huid!


Natuurlijk Chi

Bij Chi wordt gewerkt met oerstoffen die al duizenden jaren worden gebruikt: vette plantoliën, etherische oliën, hydrolaten en klei van de hoogste kwaliteit. Ook hierbij worden tijdens de behandelingen de producten samengesteld met losse ingrediënten of er worden kant-en-klare producten gebruikt. Al de huidverzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en zoveel mogelijk biologisch. Er kunnen complete gezichtsbehandelingen met deze natuurlijke producten gegeven worden of in combinatie met huidverzorgende gezichtsbehandelingen.


Professionele Maskers van BeautyFace komen van een nog jonge, dynamische organisatie in trendy Warschau met een eigen biologische research en productielijn in Polen.

De maskers bevatten géén parabenen, PEG, chemische kleur- of geurstoffen maar er worden plantaardige en van fruit afgeleide geur- en kleurstoffen (v.b. rode wijn en sinaasappel) gebruikt. De werkzame ingrediënten zijn zoveel mogelijk van een natuurlijke oorsprong (99%). Zij zijn vrij van dierproeven.

Het natuurlijk collageen van de maskers komt het meest overeen met de eiwitten van de menselijke huidcellen. Daarom kunnen ze ook heel goed ingezet worden bij gevoelige huidtypen, Vanwege een samenstelling van innoverende biologische en laag moleculaire ingrediënten, garanderen de maskers een 10 x grotere absorptie van actieve substanties in de huidlaag dan traditionele crèmes of klei maskers. Je kunt hiervoor kiezen als je het resultaat van huidverzorgende of natuurlijke gezichtsbehandelingen wilt vergroten of als afsluiting bij een specialistische massage gezichtsbehandeling!