Make-up


Voor het aanbrengen van een make-up streef ik naar het benadrukken en het naar voren halen van de natuurlijke schoonheid van een vrouw. Op grond van deze visie ben ik al vanaf het prille begin werkzaam met de make-up van Alcina.

Alcina Balance Kosmetik maakt gebruik van trendy kleuren, maar niet té uitbundig. Dit betekent dat de kleuren praktisch en dagelijks te gebruiken zijn en eventueel met een kleine handeling om te toveren tot een avond make-up. Je creëert een elegante, ingetogen look die je naar wens zo opvallend mogelijk kunt maken.

Voor mijzelf biedt deze decoratieve cosmetica de mogelijkheid om de juiste optische techniek toe te passen welke voor een mooie uistraling vereist is.

De meeste producten van de decoratieve cosmetica zijn vrij van parfum. De nagellak is vrij van formaldehyde en toluol en de nagellak remover bevat niet het uitdrogende aceton.Make-up die in de salon gegeven wordt:
- Dag make-up
- Gala make-up
- Bruids make-up
- Foto make-up
- Brildragende make-up
- Wenkbrauw make-up van Anastasia


Onder de make-up wordt een ampul aangebracht welke zorg draagt voor een mooie langdurige houdbaarheid!


Om je nog mooier te maken dan je al bent!


Anastasia Wenkbrauw make-up

De wenkbrauw make-up is van het merk "Anastasia". Anastasia is een Personal Eyebrow Creator van vele Hollywood sterren zoals Madonna, Jennifer Lopez, Penelope Cruz, enz. Zij heeft een zeer uitgebreid assortiment ontwikkeld, specifiek voor de wenkbrauwen. Met behulp van dit assortiment is het ook voor jou mogelijk om thuis of in de salon een Hollywood wenkbrauw te creëren en je ervaart direct het effect van een optische ooglifting.