Microneedling


Het doel van microneedling is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Huidverjonging door o.a. vermindering van rimpels, strakkere gezichtshuid, stevigere onderkin, vermindering van littekens en vervaging van hyperpigmentatie zijn enkele resultaten die hierbij gerealiseerd kunnen worden.


In de schoonheidssalon wordt veel waarde gehecht aan het werken met goede apparatuur. Daarom is er voor de microneedling behandelingen gekozen voor de Dermica Pen® van SURE Medical.

 
 

De Dermica Pen® bevat 11 minuscule roestvrijstalen naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in het huidoppervlak maken (1000 kanaaltjes per seconde). De verticale kanaaltjes zijn zo klein dat ze niet zichtbaar zijn voor het blote oog en genezen, bij een normale wondgenezing, zonder littekens. De diepte van de naaldjes van de Dermica Pen® is tijdens de behandeling zo in te stellen dat het mogelijk wordt gemaakt om de behandeling aan te passen aan jouw individuele behoefte. De Dermica Pen® is zo geavanceerd dat zelfs de gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, lippen en op de neus ook optimaal behandeld kunnen worden.

 
 

De minuscule verticale kanaaltjes bereiken het bindweefsel van de huid. Hierdoor worden natuurlijke processen in de huid vanuit de diepte geactiveerd tot huidvernieuwing. Tevens wordt er nieuw collageen en elastine gevormd die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen. Dit aanmaken van nieuw collageen en elastine maakt de huid dikker, steviger en gladder.


Stimuleer je huid tot actie!


Tijdens de microneedling behandelingen met de Dermica Pen® worden er ook oplossingen bestaande uit hoogwaardige actieve bestanddelen gebruikt, de Dermica Solutions®. Door de microneedling kunnen deze actieve bestanddelen tot in de diepste lagen van de lederhuid dringen wat de effectiviteit van de behandeling verhoogd, zodat er nog betere en snellere resultaten geboekt kunnen worden.


Omdat de behandelingen met microneedling een natuurlijk herstelproces is dat op gang gebracht wordt, heeft het stapsgewijze proces van nieuwvorming van de huid tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld twee tot vier weken worden de resultaten geleidelijk zichtbaar en na 8 weken is de verbetering duidelijk zichtbaar, daarna wekt het proces nog maanden door.

Het aantal te volgen behandelingen, en het te realiseren resultaat, hangt af van leeftijd, huidconditie en behandelindicatie. Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan, gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig. In het algemeen geldt: hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe sneller je het gewenste resultaat bereikt. Voor een, zo lang mogelijk, blijvend resultaat is onderhoud raadzaam.Bij afname van 6 behandelingen 1 behandeling gratis!

Behandelmogelijkheden en behandelfrequentie:

  • Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping gemiddeld 4-6 behandelingen elke 2-4 weken
  • Acne en vergrote poriën gemiddeld 4-6 behandelingen elke 2-4 weken
  • Pigmentatieproblemen gemiddeld 3-5 behandelingen elke 2-4 weken
  • Littekens* gemiddeld 3-5 behandelingen elke 6-8 weken
  • Striae/striemen* gemiddeld 6 behandelingen elke 6-8 weken
  • Dubbele kin gemiddeld 3-5 behandelingen elke 4 weken
  • Alopecia/Kaalheid gemiddeld 10-20 behandelingen elke 2 weken

* Kleine gebieden en deelbehandelingen

Prijs: € 150,00 per behandeling.