Specialisaties


Wil jij de conditie van jouw huid zichtbaar verbeteren maar zonder chirurgische ingrepen of naaldjes?
In dat geval zijn er specialistische massagetechnieken die jouw huid ook in topconditie kunnen krijgen. Ik ben in drie massagetechnieken gespecialiseerd.

Mijn volgende specialisaties zijn bij ANBOS geregistreerd:

- Acne

- Bindweefselmassage

- Lymfedrainage

- Pincementsmassage

Dit betekent dat ik, naast het basisdiploma schoonheidsverzorging, aanvullende diploma's heb en mijzelf iedere drie jaar verplicht laat nascholen om mijn kennis op peil te houden. Hierdoor weet jij zeker dat je in vertrouwde handen bent!

Zorgverzekeraars weten dit ook. Daarom is een ANBOS-registratie vaak een voorwaarde om in aanmerking te komen voor vergoedingen bij de zorgverzekeringen. De door mij gegeven acne behandelingen zijn door de meeste zorgverzekeraars erkend.

Wil jij ook werken aan het verbeteren van jouw huid maar weet je niet wat het beste is voor jou?
Doe dan de gratis huidanalyse en ik zal, na ontvangst van jouw persoonlijke behandelprotocol en het verzorgingsadvies voor thuis, zo snel mogelijk contact met jou opnemen.


Jouw huid in topconditie!De cellen die de basis vormen voor een gezonde huid reageren sterk op prikkels en weefselbeschadiging. Prikkels geven die cellen de benodigde informatie om het herstel van de huid optimaal te laten verlopen. Specialistische massages zijn erop gericht om de juiste prikkels af te geven aan de cellen die verantwoordelijk zijn voor een gezonde en mooie huid!

Specialisaties kunnen behandelingen zijn die vaak in kuurverband gegeven worden of lokaal toegepaste technieken in huidverjongende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Ze ondersteunen de huideigen functies en stimuleren waar nodig is. Ze zetten de huid aan tot actie, waardoor het lichaam zelf in staat is om de huid te verbeteren. Er ontstaat een mooiere, stevigere, gladdere en egalere huid en deze effecten houden ook langer aan.


Acne

Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.

Acne of jeugdpuistjes wordt vaak veroorzaakt door een hormonale disbalans .... meer weergeven

Wil jij weten welke producten en/of behandelingen het meeste geschikt zijn voor jou?

Doe dan de huidanalyse.

 

Bindweefselmassaage

Bindweefsel komt in het hele lichaam voor en dus ook in de huid. De bindweefsellaag van de huid is zelfs een hele belangrijke laag als het om o.a. de stevigheid en de conditie van de huid gaat.

Bindweefselmassage is een dieptemassage. Het doel van bindweefselmassage is het stimuleren van de processen welke plaats vinden in het bindweefsel van de huid, waardoor de kwaliteit van de huid sterk verbetert. De huid krijgt een .... meer weergeven


Lymfedrainage

Lymfedrainage is een zeer rustgevende massage die veel stress uit het lichaam laat wegvloeien. Stress verlaagt de werking van ons afweersysteem waardoor b.v. huidproblemen als o.a. acne, rosacea, eczeem, enz. zich makkelijker aan de oppervlakte kunnen manifesteren. Of dat een wond niet goed en/of niet mooi geneest, na bijvoorbeeld een ingreep van een ooglidcorrectie en .... meer weergeven

 

Pincementsmassage

Pincementsmassage is een serie van kort prikkelende knijptechnieken in verschillende uitvoeringen en sterktes. De behandeling kan zowel oppervlakkig als diep worden gegeven. Diverse probleemhuiden hebben veel baat bij deze massagetechniek. Je kunt met deze massage je huid uitstekend in conditie houden.

De techniek is erop gericht om .... meer weergeven