Acne


Talg die zich vermengt met dode huidcellen biedt een behaaglijke plaats aan bacteriën, je krijgt rode ontstekingen en er ontstaat acne. In de ergste gevallen worden er onderhuids cystes gevormd en ontstaan er littekens. De huidverbeterende behandelingen van Prescription leveren in combinatie met verzorgingsproducten voor thuis gebruik, eventueel voedingsadviezen en als aanvulling daarop het gebruik van voedingssupplementen zeer goede resultaten op.

Doe de quiz en jij wordt geadviseerd over jouw persoonlijke behandelings- en verzorgingsadvies.

Acne of jeugdpuistjes wordt vaak veroorzaakt door een hormonale disbalans. Buiten het geven van lifestyle adviezen kan Jolanda de Jong daar verder niet veel aan doen. Maar door haar jarenlange ervaring met het werken op de huid is zij wel in goed staat om de onderhuidse verstoppingen, die mede de ontstekingen veroorzaken, op te sporen en op een verantwoordelijke manier te verwijderen. Daarnaast geven de behandelingen een verbetering van de huid in de diepere huidlagen.

Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.

De acne behandelingen zijn voornamelijk gericht om de afvoer van talg vermengd met dode huidcellen te bevorderen, op het vernietigen van de bacteriën welke de acne veroorzaken, om de talgproductie te beïnvloeden of op een combinatie hiervan. Acne is een aandoening van de talgklieren welke vaak onder invloed van hormonen, genetisch of bij veel stress ontstaat, dus van binnenuit. Maar ook factoren van buitenaf kunnen acne veroorzaken. Zoals sommige medicijnen, vette of afsluitende cosmetische producten, hoge luchtvochtigheid, druk van b.v. kleding of helm of vervuiling in de omgeving.